Producerea pereților în condiții de fabrică

Produsul primar al companiei sunt panouri prefabricate – pereți, podele și panouri de acoperiș solide, care se folosesc la construcția caselor. Aceste panouri sunt asamblate din câteva straturi, fiecare dintre care îndeplinește un rol tehnic și utilitar. Noi am elaborat o selecție optimizată de materiale creând astfel un produs unic, pe care l-am brevetat în Olanda și pe care îl folosim cu succes în toate proiectele noastre.
În dependență de preferințele clientului, produsul poate fi adaptat, având posibilitatea de a varia între 3 materiale (polistiren grafitat, vată minerală și Gutex) care formează miezul panoului.
Deasemenea, avem la dispoziție zeci de opțiuni de finisare, de la lemn și cărămidă la tencuială și vopsea.

Tipuri de panouri

Descriere panouri

Peste 90% din panourile noastre sunt constituite din materiale izolante, garantând un coeficient de izolare termică ridicat.
&nbsp
Miezul izolant este încorporat într-un cadru de lemn, placat in ambele părți, formând astfel panouri durabile.
Suprafețele netede și plate din care sunt construite plăcile permit finisarea cu ușurință, atât pentru lucrările de interior, cât și cele de exterior.
Panourile Uniqa Wall Systems se
caracterizează printr-un grad înalt de
rezistență la foc datorită plăcilor tratate
ignifug.
Panourile pot integra cablaje electrice
și rețele inginerești
Oferim diferite tipuri de finisaje interioare și exterioare, aplicate direct din fabrică, precum socluri din piatră, materiale din lemn sau vopsele speciale.

Produsul evoluat al companiei îl constituie casele pe care le construim cu ajutorul panourilor.

După ce panourile prefabricate sunt executate conform proiectului individual în condiții de fabrică acestea pot fi asamblate pe șantier de către echipa noastră de montatori.
Instalare ușoară - costuri reduse
Timp redus de construcție
Eficiență energetică
Finisaje costumizabile

Procesul

A. 30-60 zile

Proiectare & Prefabricație

Proiectul trebuie să corespundă necesităților dar și parametrilor invariabili, ca suprafața, sau amplasarea. Experții noștri pot lucra de la zero asupra proiectului, sau în baza unei schițe existente. Etapa de producere a panourilor în fabrică durează în mediu 30 de zile. În această perioadă, meșterii noștri calificați vor produce în condiții de fabrică panourile necesare conform proiectului.

B. 4-6 zile

Livrare & Montare

Panourile pentru pereți, acoperiș și podea sunt proiectate astfel încât să se potrivească într-un camion, pentru a fi livrate la orice adresă. Montarea în teren (pe șantier) este un proces impresionant de rapid, și durează în mediu 4-6 zile. Întreg procesul este supravegheat de specialiștii noștri instruiți la nivel regional, are loc cu ajutorul macaralei si a altor echipamente specifice.

C. 40-60 zile

Finisare

Suprafețele netede și plate din care sunt construite plăcile permit finisarea cu ușurință, atât a lucrărilor de interior, cât și a celor de exterior. Noi oferim diferite tipuri de finisaje interioare și exterioare, aplicate direct din fabrică, precum socluri din piatră, materiale din lemn sau vopsele speciale. Însă, fiecare client poate alege să realizeze această etapă a proiectului și alături de alte echipe care oferă servicii de profil.

D.

O casă devine casă!

Acum este timpul să vă amenajați locuința după plac, să vă faceți comozi pe canapea, să alegeți fața de masă, paharele și să invitați oaspeții!

Contactează specialiștii noștri

Email: info@uniqa.md
Phone: +373 690 86 472
Join us on Facebook